Whiteboardwand op kantoor? Gebruik je muur als whiteboard!

11 Jan 2022 Jos van der Welle

Wil je een gedeelte, of zelfs een hele wand, gebruiken als whiteboard? Dan is ideaPaint dé ideale oplossing! In een handomdraai creëer je een complete whiteboardwand waar je altijd gebruik van kunt maken. Bovendien heb je geen last van verrijdbare whiteboarden of andere apparatuur die veel ruimte innemen. Ideaal dus!

Het moderne kantoor is tegenwoordig van alle gemakken voorzien. Zeker wanneer je in een creatieve branche werkt, of vaak meetings en brainstorms met collega’s hebt, kan een whiteboard daarbij heel handig zijn. Tegelijkertijd wil je graag zo efficiënt mogelijk met een vergaderruimte omgaan, aangezien de ruimte vaak al beperkt is. Verrijdbare schermen, whiteboards en flipovers kunnen een oplossing bieden maar nemen onnodig veel ruimte in.

Vooral bij nieuwbouw en renovatie zien we steeds meer slimme en duurzame oplossingen terug. Zo zijn organische wandpanelen (met begroeing) erg populair, evenals wandpanelen met een steen- of houtlook. Een whiteboardwand past hier naadloos tussen! Het zorgt voor een strakke en professionele uitstraling, terwijl het ook een functioneel doel heeft. Kortom, het beste van beide werelden. 

Is elke muur als whiteboardwand te gebruiken?

In theorie is elke muur om te toveren tot een whiteboard. De voorwaarde is wel dat het om een platte oppervlakte gaat. Heb je dus een stenen of houten muur in je kantoor? Dan zal deze eerst vlak gemaakt moeten worden met bijvoorbeeld stuc of plamuur voordat er whiteboardverf op kan worden aangebracht. Twijfel je of jouw wand geschikt is als whiteboard? Vraag dan vrijblijvend om advies van één van onze experts.

Als de wand is afgewerkt kun je er voor kiezen om deze eerst met grondverf te schilderen. Vooral bij poreuze of gerepareerde ondergronden is het slim om eerst een goede grondlaag aan te brengen. Vervolgens kun je de whiteboardverf (IdeaPaint Create White) in lagen aanbrengen.

Alternatieven voor whiteboardverf

Wil je liever niet schilderen? Dan is er ook een alternatief beschikbaar om je muur om te toveren tot whiteboardwand. Binnen ons aanbod kun je namelijk ook de whiteboard panelen van Chameleon Writing vinden. Deze panelen bevestig je rechtstreeks op de muur en hebben een platte en strakke afwerking. Met meerdere aangesloten panelen maak je dus één groot whiteboard binnen een handomdraai!

Whiteboardwand maken? Bestel je producten direct online!

Wil je snel aan de slag met het maken van een whiteboardwand? Bestel dan je whiteboardverf of panelen rechtstreeks bij ons in de webshop. Onze producten worden uit voorraad geleverd en binnen een paar werkdagen op locatie bezorgd. Liever de producten door ons laten plaatsen of aanbrengen? Neem dan vrijblijvend contact op, we bespreken graag de mogelijkheden!

Privacy Policy Algemene voorwaarden

Realisatie door ZOUT Media

Sluiten