Akoestische vergaderruimte van Vetrospace: de Office PODS

23 Mar 2021 Jos van der Welle

Ondertussen werkt het overgrote deel van Nederland helaas al weer enkele maanden thuis. Voor sommigen is dat niet erg, omdat ze het al gewend waren en inmiddels een mooie thuiswerkplek hebben ingericht. Maar voor de meesten is het toch even wennen om aan de keukentafel te werken! Gelukkig is er nu een professionele oplossing voor een geluidsdichte en akoestische vergaderruimte: de Office PODS van Vetrospace.

Bij het werken aan de keukentafel zit je vaak niet alleen. Zo kan je partner ook in dezelfde ruimte aan het werk zijn, of je kinderen zijn bezig met hun schoolopdrachten. Zonder afleiding even lekker doorwerken is voor velen iets waar ze alleen nog maar van kunnen dromen.

Zodra je uiteindelijk weer naar kantoor kunt gaan blijkt in veel gevallen dat de situatie hier niet veel beter is. Ook al zijn je partner en kinderen niet meer om je heen en zou je voldoende focus moeten kunnen hebben, nu zijn al je collega’s er ook. Niet dat het niet leuk is om ze weer te zien natuurlijk! Iedereen heeft genoeg verhalen te vertellen of wat hij of zij heeft meegemaakt in de lange periode dat er thuis is gewerkt.

Alleen ook de collega’s en de omgeving maken lawaai en je even ergens terugtrekken om te werken blijkt ook op kantoor niet makkelijk. De vergaderzalen zitten vaak vol en jezelf terugtrekken in een kantoortuin is toch lastiger dan gedacht.

De oplossing: Office PODS van Vetrospace

Met de akoestische Office PODS van Vetrospace creëer je eenvoudig je eigen ruimte in een bestaande ruimte. Zonder geluidsoverlast en andere afleiding trek je jezelf dus even terug om ongestoord te kunnen werken. Of het nou voor een telefoongesprek, een videovergadering of teamgesprek is. De PODS zorgen voor een heerlijke rustgevende omgeving.

Zelfs je eigen kantoorruimte creëren in het midden van een drukke fabriekshal is met behulp van de Vetrospace PODS geen probleem! De Phonebooth, ook wel belcel genoemd, is zelfs verrijdbaar en kan dus eenvoudig overal neergezet worden.

Voordelen van de Vetrospace Office PODS

Silent Tunnel-technologie

De ventilatie in de ruimtes is uitstekend. Bovendien werkt deze heel stil en efficiënt dankzij de akoestische Silent Tunnel-technologie en het dubbele filtersysteem. Het ventilatiesysteem is uitgerust met dempers om het geluid te verminderen en stroomt door de Silent Tunnel voordat het de ruimte binnengaat. Zuivere lucht, zachtjes stromend als een bergbriesje.

Slimme ventilatie

Voorfiltering bij de ingang van het ventilatiesysteem verwijdert grotere deeltjes. Nadat de lucht door het tunnelsysteem is gestroomd, gaat het door een effectief HEPA-filter dat fijne deeltjes en onzuiverheden verwijdert. Voel je vrij om diep in te ademen en je longen te vullen met zuivere lucht. De sterkte van het volautomatische ventilatiesysteem wordt aangestuurd door een CO2-sensor. Naarmate de CO2-niveaus stijgen als gevolg van toename van personen in de cabine, neemt de luchtstroom toe. De lucht blijft daardoor schoon, dus we menen wanneer we zeggen, hoe meer hoe beter.

Dubbelwandig

We hebben het ultieme evenwicht tussen structurele massa en prestaties bedacht. Onze dubbele wand-structuur minimaliseert akoestische ‘lekken’ en is toch efficiënt met ruimte en gewicht. Slechts één van de redenen waarom onze ruimtes er geweldig uitzien en fantastisch werken.

Ingebouwd nivelleringssysteem

Maak je geen zorgen als het vloeroppervlak van jouw ruimte niet helemaal vlak is. Ons slimme ontwerp elimineert oneffenheden, zodat de geluidsisolatie prestaties niet negatief beïnvloed worden.

Ongehinderde toegankelijkheid

Ons unieke, geveerde, dubbellaags schuifdeursysteem heeft een grote opening tussen beide platen die de lucht vasthouden wanneer ze gesloten zijn, wat een verbeterd niveau van akoestische prestaties oplevert. Door de zeer lage drempel en brede opening is toegankelijkheid voor iedereen eenvoudig, ook voor mensen met een handicap. We hopen dat jouw dag net zo soepel loopt als onze schuifdeuren.

Brandveiligheid

Jouw veiligheid is van het grootste belang voor ons, daarom hebben we speciale aandacht besteed aan de brandveiligheid. Accessoires in onze Office PODS zijn onder meer een elektrisch brandalarm en een automatisch brandblussysteem. Gemoedsrust samen met gezondheid en welzijn.

WiSDOM AiR

De blauwe desinfectielampen van WiSDOM AiR vernietigen bacteriën. Innovatieve technologie genereert een krachtig antimicrobieel effect dat dodelijk is tot wel 99,9% van de bacteriën, maar nog steeds volledig onschadelijk voor mens en materiaal. Je verlaat je kantoor ‘s avonds en keert de volgende dag terug naar een automatisch gedesinfecteerde werkruimte.

ANTiBAC

Dit betekent dat bacteriën niet de kans krijgen om te groeien terwijl je aan het werk bent. Door je Vetrospace POD binnen te stappen, verandert het WiSDOM AiR blauwlicht automatisch in ANTiBAC helder licht. Dit is een comfortabeler licht om in te werken. ANTiBAC is een knippervrij en energiek zuiver wit licht. Het nauwkeurig gecontroleerde spectrum van ANTiBAC-lampen is wetenschappelijk getest en heeft bewezen de groei van bacteriën te beperken. Blijf daardoor fris, alert en gefocust op je werk.

EcoFelt

EcoFelt is een belangrijk element bij het bereiken van uitstekende geluidsabsorptie niveaus. Dit ecologische element bestaat voor 90% uit wol en complementeert het functionele Scandinavische ontwerp om je comfort en stilte te bieden in één perfect pakket.

Drielaags glas

Door gebruik van grote glaselementen wordt de toegankelijkheid van de PODS in open kantoorruimtes niet belemmerd. Deze glaselementen bevorderen ook het gevoel van ruimte en licht in de ruimte waar de POD geplaatst wordt. Ons drielaags glas bevat dubbele glasplaten met daartussen een akoestische laag.

Informeer vrijblijvend naar de Vetrospace Office PODS

Wil je meer informatie over akoestische vergaderruimtes en Office Pods van Vetrospace? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Rechtstreek een antwoord op al je vragen? Stuur dan een berichtje via de chat rechtsonder in beeld. Je krijgt direct antwoord van één van onze medewerkers!

Privacy Policy Algemene voorwaarden

Realisatie door ZOUT Media

Sluiten