We zijn live!

31 May 2018 Gert-Jan

Welkom op onze vernieuwde website! Met onze nieuwe website hebben we een nog duidelijker onderscheid aangebracht tussen de verschillende oplossingen die wij leveren.

Daarnaast is ons portfolio aanzienlijk uitgebreid. Deze uitbreiding zal de komende maanden verder zichtbaar worden gemaakt met nieuwe (digitale) oplossingen. Stay tuned dus…

Naast het aanpassen van de website hebben we ons logo vernieuwd en een passende huisstijl doorgevoerd.

Verder blijven we gewoon dezelfde hoor 😊. Vanuit een bepaalde nuchterheid en visie op werken in deze huidige snelle tijd proberen we de vraagstukken van onze klanten te vertalen naar passende oplossingen die ook echt een positieve bijdrage leveren aan hun manier van werken.

Een insteek die succesvol is gebleken de afgelopen jaren en waarmee we een hele leuke klantenkring en kennisnetwerk hebben opgebouwd. Met behulp van enkele succesvolle partners. Hier gaan we dus gewoon mee door, zij het in een nieuw ‘jasje’. Samen komen we verder!

Ook maken we van deze gelegenheid gebruik om gelijk even reclame te maken. Bedankt team van ZOUT Media voor de vele sessies, meedenken en het uiteindelijke resultaat. We zijn er blij mee!

Meer weten over ons? Wie we zijn en of we iets voor elkaar kunnen beteken? Stuur een berichtje via de chat, bel of mail en we staan je graag te woord.

Meer weten over de krachtpatsers, die onze nieuwe site hebben gemaakt? Check ZOUT Media! Dirk, die moet je hebben 😉

Privacy Policy Algemene voorwaarden

Realisatie door ZOUT Media

Sluiten