Wij zijn erg blij met deze nieuw wanden, want er zijn geen whiteboards of flipovers meer nodig. De magnetische variant is een geweldige optie.

Edith van der Klugt, Tytho

Tytho

De verbouwing van het kantoor van Tytho werd door Kroon & de Koning verricht in opdracht van Kraaijvanger Architecten. Binnen Tytho was een grote behoefte aan schrijfoppervlak, wat uiteindelijk eenvoudig met IdeaPaint is gerealiseerd. De compleet magnetische, naadloze en beschrijfbare wanden worden veelvuldig gebruikt tijdens de dagelijkse vergaderingen, brainstormsessies, etc.

Als organisatie levert Tytho duurzame oplossingen voor complexe technologie- en automatiseringsuitdagingen op het gebied van belastingsvraagstukken. Naast consultancy en training leveren zij ook de bijbehorende support. Bij Tytho in Rotterdam hebben we enkele wanden met IdeaPaint geschilderd.

Door mede gebruik te maken van ons magnetische behang, IdeaPaint PULL, zijn de wanden zowel magnetisch als beschrijfbaar gemaakt. Een ideale combinatie die ondersteuning biedt aan de dagelijkse werkprocessen.

Heb je een vraag over deze case?

Chat direct
Privacy Policy Algemene voorwaarden

Realisatie door ZOUT Media

Sluiten