Beschrijfbare wanden omarmd na overtuiging met IdeaPaint

Ronald van de Bunte, Huisvesting

Randstad

Deel van het plan van de verbouwing van ons hoofdkantoor was om ruimtes beschikbaar te hebben waar brainstorm- en pressure cooker sessies gehouden kunnen worden. Onmisbaar zijn dan wanden waarop geschreven kan worden om alle creativiteit de vrije loop te laten.

De eerste oplevering van de beschrijfbare wanden, die uiteraard ook weer schoongemaakt moeten kunnen worden, was voor de gebruikers een groot succes. Helaas was de kwaliteit van de wanden zelf niet geheel naar wens; wanden kregen we na verloop van tijd niet goed schoon en dan wordt het smoezelig en is het weinig representatief.

Genoeg aanleiding om op zoek te gaan naar een andere oplossing. Zo kwamen we met Well-E in contact, een voor ons nieuwe leverancier. Zij introduceerde met een goed en duidelijk verhaal het product ‘IdeaPaint’.

Tijdens de afgelopen kerstperiode zijn de beschrijfbare wanden kaal geschuurd en opnieuw geschilderd, maar nu met de verf van IdeaPaint. Het schilderwerk is uitgevoerd door onze huisschilder Zwarthoed uit Volendam. En met een prachtig resultaat; de wanden zijn mooi glad en goed en makkelijk beschrijfbaar. Én het wissen van de wanden, dat gaat nu ook feilloos. Ook als teksten langer dan een week op de wand staan.

We hebben inmiddels meerdere ruimtes van IdeaPaint voorzien en zijn heel blij met deze keuze. Uit alle hoeken van onze organisatie ontvangen we complimenten.

Gebruikers pennen erop los
Aanvankelijk vonden collega’s het best een drempel om op de muur te schrijven, maar zodra ze over de drempel waren gingen ze los. Uit de samenwerking met Well-E is slechts één nadeel voortgekomen, maar dit ligt niet aan hun of aan de IdeaPaint, maar aan een van de gebruikers. Deze collega schreef niet alleen op de wanden, maar ook op de tafels. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Na een vriendelijk verzoek om dit niet te doen en de vraag of hij thuis ook op de tafels schrijft, antwoordde hij: ‘Nee, maar thuis schrijf ik ook niet op de wanden.’

Inzet op meer locaties
We willen ons contactpersoon van Well-E, Jos, erg bedanken voor de begeleiding bij zowel ons hoofdkantoor als de locaties in Hulshorst en Amersfoort. Wellicht gaan we op meer van onze locaties binnenkort IdeaPaint gebruiken.

Heb je een vraag over deze case?

Chat direct
Privacy Policy Algemene voorwaarden

Realisatie door ZOUT Media

Sluiten