Hebben jullie die whiteboardwanden bij Microsoft gemaakt?

Gemeente Eindhoven

Gemeente Eindhoven

Eind 2019, zo net na Sinterklaas kwam er een bericht binnen op de chat van onze website. Helaas was ik net te laat om te reageren en was de bezoeker alweer verdwenen. De vraag was als volgt: “Hebben jullie die whiteboardwanden bij Microsoft gemaakt?” Deze vraag kon ik met ‘JA’ beantwoorden, alleen was er geen bezoeker meer online.

Gelukkig had de bezoeker wel zijn e-mailadres achter gelaten in de chat, zodat ik wist wie contact gezocht had. Kijkend naar het emailadres heb ik gelijk telefonisch contact opgenomen. Dat praat toch net wat makkelijker!

Drie dagen later zat ik in Eindhoven en was ik op bezoek bij Mat van Bragt, verantwoordelijke voor Facilitaire Zaken binnen de Gemeente Eindhoven. Tijdens een inspiratiesessie bij Microsoft was hij onze whiteboardwanden van IdeaPaint tegengekomen, en daarvan wilde hij weten of deze ook in Eindhoven te realiseren zijn.

Na alle wanden berekend te hebben, is er intern besloten om niet alleen gebruik te maken van IdeaPaint, maar ook van de Chameleon emaille whiteboard panelen. En omdat wij zowel IdeaPaint als Chameleon leveren, is de keuze op Well-e gevallen om alle wanden te voorzien van een whiteboard.

De wens was om compleet naadloze en magnetisch beschrijfbare wanden te realiseren in de vergaderruimten, zodat er onbegrensd geschreven kan worden. Precies hetgeen wat met IdeaPaint te realiseren valt. Op de andere wanden was het geen harde eis om de gehele wand naadloos en beschrijfbaar te maken, vandaar dat we gekozen hebben voor een hoge kwaliteit whiteboard. En hierbij zijn we uitgekomen bij Chameleon, wat zelfs 25-jaar garantie heeft!

Door de fijne samenwerking met Marloes van Hulst van Smit Visual, hebben we snel kunnen schakelen en zijn alle wanden de afgelopen weken gerealiseerd! Doordat het hele pand vanwege Covid-19 bijna leeg was, konden zowel de schilder als de monteurs hun gang gaan en zijn er weer 25 whiteboardwanden geleverd.

En om heel eerlijk te zijn, het resultaat is fantastisch! Zowel de Chameleon whiteboards als de IdeaPaint whiteboardwanden passen naadloos bij het interieur. De komende tijd kan er weer flink geschreven worden op de wanden. Ook bij de Gemeente Eindhoven krijgen ideeën de ruimte!

Heb je een vraag over deze case?

Chat direct
Privacy Policy Algemene voorwaarden

Realisatie door ZOUT Media

Sluiten